EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM
Állatrendszertani és Ökológiai Tanszék
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/c.

Kedves Válaszadó!

Egyik gyermeke kitöltötte kérdőívünket, melynek elsődleges célja annak vizsgálata, hogy a családban található fiúk és lányok aránya összefügg-e megszülető gyermekeik számával. Lehetnek azonban olyan, a gyermek(ek) születése körüli időszakra vonatkozó kérdések, melyekre csak Ön tud válaszolni.

A kérdőív kitöltése teljes mértékben anonim és önkéntes, nagyjából 10 percet vesz igénybe. Amennyiben a kérdőív kitöltése közben meggondolja magát, a kérdőív kitöltését bármikor megszakíthatja. A válaszok mentése a "kérdőív elküldése" gomb megnyomásakor történik. A kérdőív elküldése után a válaszokat módosítani és törölni nem lehet. Válaszát bizalmasan kezeljük, semmilyen hátránya nem származhat a válaszadásból. A kérdőívben szereplő adatokat kizárólag tudományos célokra használjuk fel. Kutatásainkat az NKFIH K120249-es pályázata támogatja.

Kérjük, hogy a kérdőívet egyedül (ne mások jelenlétében) töltse ki! Kérjük, hogy a kérdőívet figyelmesen töltse ki, és minden kérdésre adjon választ!

Amennyiben kérdése adódik kutatásunkkal vagy a kérdőívvel kapcsolatban, kérjük, írjon az evoluciosokologia@ttk.elte.hu e-mail címre, vagy az alábbi postai címre. Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Előre is köszönjük, hogy részvételével támogatja munkánkat!

 

Dr. Rosivall Balázs


egyetemi adjunktus, a kutatás vezetője
Eötvös Loránd Tudományegyetem, Biológiai Intézet
Állatrendszertani és Ökológiai Tanszék
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/c.

 

 

Tovább az űrlap kitöltésére >>