EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM
Állatrendszertani és Ökológiai Tanszék
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/c.

Adatkezelési tájékoztató

 

Kedves Válaszadó!

Köszönjük, hogy részt vesz kutatásunkban! Célunk a szaporodási sikert befolyásoló tényezők vizsgálata humán populációkban. Elsődlegesen azt kutatjuk, hogy a családban található fiúk és lányok aránya összefügg-e megszülető gyermekeik számával.

A kérdőív kitöltése teljes mértékben anonim és önkéntes, nagyjából 10 percet vesz igénybe. Amennyiben a kérdőív kitöltése közben meggondolja magát, a kérdőív kitöltését a böngésző becsukásával bármikor megszakíthatja. A válaszok mentése oldalanként történik a tovább/elküldés gomb megnyomásakor. Az oldalról való továbblépés után a válaszokat módosítani és törölni nem lehet. Válaszait bizalmasan kezeljük, semmilyen hátránya nem származhat a válaszadásból. A kérdőívben szereplő adatokat kizárólag tudományos célokra használjuk fel. Kutatásainkat az NKFIH K120249-es pályázata támogatja.

Kérjük, hogy a kérdőívet csak akkor töltse ki, ha van édestestvére, és Ön, vagy legalább az egyik testvére elérte a 40 éves kort! Kérjük továbbá, hogy a kérdőívet egyedül (ne mások jelenlétében) töltse ki! Kérjük, hogy a kérdőívet figyelmesen töltse ki, és minden kérdésére adjon választ!

Amennyiben kérdése adódik kutatásunkkal vagy a kérdőívvel kapcsolatban, kérjük, írjon az evoluciosokologia@ttk.elte.hu címre. Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Előre is köszönjük, hogy részvételével támogatja munkánkat!

 

Dr. Rosivall Balázs

egyetemi adjunktus, a kutatás vezetője
Eötvös Loránd Tudományegyetem, Biológiai Intézet
Állatrendszertani és Ökológiai Tanszék

 

 

Tovább az űrlap kitöltésére >>